Σημαντική έκπτωση στο κόστος συμμετοχής στην έκθεση ''Οικονομική Θέρμανση 2014'', σε συνεργασία με το B2Green.gr

B2Green avatar
10:21, 18/08/2014

Σημαντική έκπτωση στο κόστος συμμετοχής στην έκθεση ''Οικονομική Θέρμανση 2014'', σε συνεργασία με το B2Green.gr

Κυριότερα Σημεία

  • Έκπτωση έως 15% στο κόστος συμμετοχής
  • 26 - 29 Σεπτεμβρίου 2014, Helexpo Palace, Μαρούσι
  • Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο

Το B2Green.gr τηρώντας τη δέσμευση του για την παροχή πρόσθετων και καινοτόμων υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες του χώρου, εξασφάλισε έκπτωση 10 έως 15% στο κόστος συμμετοχής τους, στην έκθεση  Οικονομική Θέρμανση - Ψύξη - Ενέργεια & Εξαερισμός’' που θα διεξαχθεί από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου 2014, στο Helexpo Palace στο Μαρούσι.

Η έκπτωση ισχύει για όλους τους εγγεγραμμένους επαγγελματίες στο B2Green.gr, στα προγράμματα "Promo", "Smart" ή "Promo Smart" και αφορά στις τιμές που αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του διοργανωτή. Το τελικό ποσοστό της έκπτωσης θα καθοριστεί από τους διοργανωτές, σε συνάρτηση με το μέγεθος του επιλεγμένου περιπτέρου.

Για να ισχύσει η συγκεκριμένη έκπτωση θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς το B2Green.gr στο info@b2green.gr, το οποίο στη συνέχεια θα προωθηθεί στο διοργανωτή, πιστοποιώντας τη δυνατότητα παροχής της έκπτωσης.

Πατήστε στον ακόλουθο πίνακα για να δείτε τις κατηγορίες εκθετών και εκθεμάτων που παρουσιάζουν αυξημένο ενδιαφέρον συμμετοχής:

Οικονομική Θέρμανση 2014 - Εκθέτες & εκθέματα

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση καθώς και τα κόστη συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ.

 

B2Green
By B2Green.gr 10:21, 18/08/2014

Ψάχνεις για θέρμανση;
Ζήτα προσφορά εδώ!